Over ons

Findings Consulting is gevestigd in Almere. Ons onderzoeksterrein is niet locatiegebonden. De samenwerking met onze partners richt zich voornamelijk op online onderzoek met persoons- of organisatiebescherming als doel. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Open Source Intelligence (OSINT)-technieken. Aanvullend zijn wij gespecialiseerd in het opsporen van afluister- en opnameapparatuur. De onderzoekers hebben een speciale registeropleiding gevolgd en mogen zich daardoor Registered Open Source Analyst® noemen. In navolging op de wettelijke verplichting zijn alle onderzoekers gescreend en in het bezit van een geldig legitimatiebewijs voor Particulier Onderzoeker.

 

Internationale samenwerking

Om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren heeft ons bureau verschillende samenwerkingsverbanden met ervaren collega’s in Nederland en in België. Hierdoor zijn wij niet gebonden aan landsgrenzen. In navolging hierop voldoen wij aan de eisen die de wetgeving in Nederland en in België stelt voor onder andere privacy en onderzoeksmethoden.

 

Expertise

Onze onderzoeksexpertise richt zich op de volgende gebieden:

Neem voor advies of meer informatie contact met ons op.

 

Copyright

Alle teksten op deze website zijn eigendom van Findings Consulting. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Findings Consulting.

Over ons | Findings Privédetective