Digitaal onderzoek

PROTECTIVE INTELLIGENCE

Onderzoek via OSINT technieken

Online activiteiten nemen steeds meer toe, zeker nu er veel meer thuis gewerkt wordt. Online criminaliteit of dreiging komt hierdoor…

Lees meer
Opsporing afluister-en opnameapparatuur

DETECTIE SPIONAGEAPPARATUUR

Opsporing verborgen apparatuur

U wilt zich ervan verzekeren dat u niet ongemerkt bespied of afgeluisterd wordt? Een gedegen onderzoek naar verborgen apparatuur is vaak…

Lees meer
blank

ADVIES EN MOGELIJKHEDEN

Wat zijn de mogelijkheden

Als u te maken krijgt met een situatie waarin een onderzoek door de politie of een recherchebureau gewenst is, dan komen er veel…

Lees meer
blank
MET MEER DAN 20 JAAR ERVARING KUNT U

VERTROUWEN OP DE BESTE DIENSTVERLENING TEGEN EEN SCHERP TARIEF

Wanneer het gaat om persoonsbescherming of bescherming van uw organisatie bieden wij met onze diensten een passende oplossing. Hierbij voorzien wij u van de nodige informatie en adviezen tegen een redelijke prijs. Dat is mogelijk omdat wij intensief samenwerken met diverse experts van andere, zorgvuldig geselecteerde bureaus. Dit stelt u in staat niet alleen de juiste antwoorden te krijgen, maar helpt u ook aan waardevolle informatie waar u daadwerkelijk mee verder kunt. Uw zaak staat voor ons centraal en wij doen er dan ook alles aan onze relaties optimaal bij te staan.

Door onze samenwerking met experts uit diverse samenwerkingsverbanden kunt u profiteren van meer dan twintig jaar ervaring binnen de IT en meer dan twintig jaar recherche-ervaring bij de politie. Neem contact met ons op en wij informeren u kosteloos over onze diensten.

Bevoegd & Bekwaam

Kennis waar u op kunt vertrouwen

Findings werkt uitsluitend volgens de wettelijke en officiële normering die geldt voor particuliere recherchebureaus en beveiligingsorganisaties. Hierdoor kunt u er altijd op vertrouwen dat onze dienstverlening wordt uitgevoerd door kundige en gediplomeerde vakmensen. Dit verzekert u ervan de juiste stappen te ondernemen en uw investering optimaal te benutten.

Betrouwbaar & Discreet

Uw informatie blijft ook uw informatie

Als een recherchebureau of persoonlijke beveiligingsorganisatie wordt ingeschakeld, gaat het vaak om gevoelige situaties. Te allen tijde moet voorkomen worden dat de betrokken partijen schade wordt berokkend, niet alleen persoonlijke, maar ook financiële en imagoschade. Wij voeren alle opdrachten uit volgens gemaakte afspraken en met inachtneming van strikte geheimhouding.

Samenwerking

MET ONZE PARTNERS

Findings heeft samenwerkingsverbanden met officieel erkende recherchebureaus en beveiligingsorganisatie in verschillende regio's. Hierdoor beschikken wij altijd over voldoende capaciteit en de juiste expertise.
Contact